Despre noi

Cine suntem și ce facem?

SignalWeb este o agenție de dezvoltare web și marketing digital din Piatra Neamț. A apărut în anul 2022 ca urmare unor nevoi constatate pe piață. Momentan în cadrul agenției dezvoltăm site-uri web de prezentare, magazine online și strategii de marketing digital.

Cum am pornit la drum?

Debutul agenției a fost rezultatul unui lung proces de pregătire personală. În anul 2015 (din dorința de a începe un business online) am dezvoltat primul magazin online. A fost un proiect personal în care am eșuat mult, dar ce a fost frumos este că am învățat foarte multe legat de piața e-commerce și dezvoltarea web. În acea perioadă, într-un mod indirect, s-au pus bazele formării agenției SignalWeb.

De atunci procesul instruirii a devenit parte integrată a vieții. Am început instruirea ca o necesitate dar pe parcurs a devenit o pasiune. Or, ceea ce faci din pasiune, excelează!

Având în vedere acest proces al formării, chiar dacă agenția a apărut în 2022, putem spune că avem o experiență de 7 ani în domeniul dezvoltării web și a marketing-ului digital. 

Loading

Se trimite mesajul

Mesajul tău a fost trimis cu succes. Vei primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Îți mulțumim!

Nu aștepta până mâine. Completează chiar acum formularul de mai jos și hai să îți dezvoltăm ideea de business.

Avem nevoie de câteva informații pentru a înțelege mai bine ideea de business și să găsim cea mai bună soluție pentru tine.

Spune-ne câteva despre ideea ta de business. Încearcă să oferi informații cât mai precise. Dacă îți place un website și vrei unul asemănător, poți pune link-ul în mesaj.

  • Detalii personale
  • Bugetul proiectului
  • Detalii proiect