Marketing digital

Marketing digital – De ce?

Lansarea unui magazin online este prima etapă în dezvoltarea unui business online, unii o consideră și ultima 😀 (defapt prima ar fi înființarea une societăți cu profil de comerț online).

Regula de aur a succesului unui business online sta in aplicarea cu succes a unei strategii de marketing. Poti avea cel mai bun site, poti avea cele mai bune produse. Fara aplicarea strategiei de marketing nu vei putea ajunge la potentialii tai clienti (decat poate intr-un numar infim).

Multi proprietari de magazine online aflati la inceput de drum ignora strategia de marketing. Motivul este simplu: este prea costisitoare.  Un principiu „testat” pe pielea mea este urmatorul: Dezvoltarea unui business online este direct proportionala cu nivelul investitiei. Un magazin online necesita investitii. El nu merge din inertie. Cu cat investesti mai mult (cu cap) cu atat vei progresa mai mult.

Loading

Se trimite mesajul

Mesajul tău a fost trimis cu succes. Vei primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Îți mulțumim!

Nu aștepta până mâine. Completează chiar acum formularul de mai jos și hai să îți dezvoltăm ideea de business.

Avem nevoie de câteva informații pentru a înțelege mai bine ideea de business și să găsim cea mai bună soluție pentru tine.

Spune-ne câteva despre ideea ta de business. Încearcă să oferi informații cât mai precise. Dacă îți place un website și vrei unul asemănător, poți pune link-ul în mesaj.

  • Detalii personale
  • Bugetul proiectului
  • Detalii proiect