Magazin online

 

Magazin online – De ce?

Business-ul tău încă nu are un magazin online? Poate ar trebui să te mai gândești puțin și să adaugi unul în strategia de business.  De ce? Ar fi multe motive de spus, dar voi enunța doar unul extrem de relevant, și anume:

Piața e-commerce din România este într-o continuă creștere. Asta înseamnă că în fiecare an tot mai mulți români plasează comenzi online. Conform unui raport GPeC în 2021 românii au cheltuit 6,2 miliarde de euro pentru cumpărături online  (cu 10% mai mult față de anul 2020). Potențialii tăi clienți sunt în mediul online. Tu trebuie să fii acolo!

Dar poate te gândești: „Ce rost mai are un magazin online noi pe piață dacă deja există atâtea magazine mari?” Ei bine, conform aceluiași raport GPeC România este la coada clasamentului european privitor la cumpărăturile online. Doar 66% din populație au plasat in 2021 cel puțin o comandă online. Pe același segment de vârstă în Europa situația stă astfel: Norvegia – 92%, Danemarca – 91%, Olanda – 89%, Suedia și Irlanda – 87%, Islanda – 85%. Aceste valori indică faptul că piața e-commerce din România este încă „un copilaș”. Piața nu este încă saturată. O nișă bună, un magazin online „profi” și o strategie de marketing de succes poate fi un câștig pentru tine. 

La SignalWeb poți opta pentru un magazin online la cheie creat pe platforma Gomag. Îți lansăm magazinul în maxim 5 zile lucrătoare și îți oferim suportul necesar învățării platformei. 

5cbeaf667263b

Loading

Se trimite mesajul

Mesajul tău a fost trimis cu succes. Vei primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Îți mulțumim!

Nu aștepta până mâine. Completează chiar acum formularul de mai jos și hai să îți dezvoltăm ideea de business.

Avem nevoie de câteva informații pentru a înțelege mai bine ideea de business și să găsim cea mai bună soluție pentru tine.

Spune-ne câteva despre ideea ta de business. Încearcă să oferi informații cât mai precise. Dacă îți place un website și vrei unul asemănător, poți pune link-ul în mesaj.

  • Detalii personale
  • Bugetul proiectului
  • Detalii proiect